02.02.2024

8ο MaskaRun. Άρχισαν οι συμμετοχές. Η προκήρυξη

Πού αλλού… στο 8ο MaskaRun Ορχομενού, εκεί οδηγούν οι δρόμοι στις 10 Μαρτίου 2024.

Στην ιστορική πόλη της Βοιωτίας όπου θα πραγματοποιηθεί για 8η χρονιά αυτός ο μοναδικός και πρωτότυπος αγώνας δρόμου που δεν έχει νικητές και ηττημένους, αρκεί να είσαι στη γραμμή εκκίνησης και… κέρδισες.

Ήρθες στο MaskaRun; Νίκησες!

Αυτή είναι η νίκη, η συμμετοχή στη χαρά, στην άθληση, εκεί όπου θα συναντήσεις χαρούμενα πρόσωπα, γιορτινή ατμόσφαιρα, θετική διάθεση, μουσική, χορό, και πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή που τους προσφέρει το MaskaRun Ορχομενού.

Μια διαφορετική εικόνα θα δώσουν οι δρομείς την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στον Ορχομενό οι οποίοι θα κινηθούν σε Καρναβαλικούς ρυθμούς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Ορχομενού την έναρξη των οποίων δίνει το 8o MaskaRun.

Πολίτες κάθε ηλικίας θα βγουν στους δρόμους της όμορφης και φιλόξενης πόλης της Βοιωτίας δηλώνοντας παρών σε κάτι διαφορετικό όπως είναι το MaskaRun το οποίο ξεκίνησε το 2016 από τον Ορχομενό.

Δωρεάν οι εγγραφές

Από χθες Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 «άνοιξαν» οι ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχές και μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο 8ο MaskaRun πρέπει να βιαστούν και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.MaskaRun.gr   στο μενού MaskaRun 2024 Δήλωση Συμμετοχής  

Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα μπλουζάκια.

Ακόμη όμως και αν εξαντληθεί το δωρεάν υλικό μπορείτε να συμμετάσχετε, δωρεάν, σύμφωνα με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, με δική σας αμφίεση που θα είναι σε καρναβαλικό κλίμα ή να φορέσετε ένα από τα προηγούμενα μπλουζάκια της διοργάνωσης. (Πληροφορίες 6934516121 και info@MaskaRun.gr)

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η Πριν υποβάλλετε τη δήλωση συμμετοχής ΔΙΑΒΑΣΤΕ προσεκτικά τους όρους συμμετοχής σας (στην αρχική σελίδα πριν τις επιλογές σας στη δήλωση συμμετοχής) ενώ όταν την υποβάλλεται συμφωνείται με τους όρους συμμετοχής  

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2024

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2024

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Περισσότερα   MaskaRun.gr    fb    YouTube   #MaskaRun

Σχεδιασμός και υποστήριξη των ιστοσελίδων quadraweb – https://quadraweb.gr/

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu