07.03.2022

VIDEO-PHOTO 6o MaskaRun Ορχομενού για την Ειρήνη, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό.

Χαμόγελα, αισιοδοξία, χρώματα, γέμισε ο Ορχομενός με την συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων στο 6ο MaskaRun Ορχομενού που πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης, σε μια γιορτή αφιερωμένη στην Ειρήνη, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν την κάθε αισιόδοξη προσδοκία (περισσότεροι από 600) και έδωσαν ιδιαίτερο αντίκτυπο στους ρυθμούς της πόλης και στην κεντρική πλατεία που γέμισε από κόσμο.

Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, βοήθησαν στην άρτια και άψογη διοργάνωση την οποία οι φανατικοί φίλοι και ο δήμος στερήθηκαν το 2021 λόγω της πανδημίας όπως και το περίφημο Καρναβάλι Ορχομενού που για μια χρονιά ακόμα δεν έγινε.

Το 6ο MaskaRun αναπλήρωσε σε μεγάλο βαθμό αυτές τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και ήταν η θαυμάσια ευκαιρία για την συμμετοχή με οποιοδήποτε τρόπο στη γιορτή. Πολίτες μασκαρεμένοι, παιδιά με πολύχρωμες αμφιέσεις, άλλοι με αθλητική και άλλοι με αποκριάτικη εμφάνιση, μακιγιαρισμένοι με περούκες και ότι ενέπνεε τον καθένα βγήκαν στους δρόμους και έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στην πόλη.

Δεν χρειάζεται κανείς τίποτα περισσότερο από το χαμόγελό του για να μπει στην εκκίνηση του MaskaRun, όλα τα υπόλοιπα τα είχαν φροντίσει οι διοργανωτές.

Μεταξύ των άλλων που παραβρέθηκαν στο 6ο MaskaRun Ορχομενού 2022 ήταν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης, ο πρόεδρος του του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) Γιάννης Θεοδωρακόπουλος (ο ΠΣΑΤ έχει θέσει υπό την αιγίδα του το MaskaRun), ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (AIPS) Γιάννης Δάρρας, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ορχομενού και φυσικά οι διοργανωτές με επικεφαλής την  Δήμαρχο Βούλα Καράλη, τον εμπνευστή του MaskaRun και παρουσιαστή της εκδήλωσης Μπάμπη Ζαννιά.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον από πολλά ΜΜΕ που κάλυψαν το 6ο MaskaRun Ορχομενού και να τονίσουμε ότι η εκκίνηση μεταδόθηκε ζωντανά από το κρατικό κανάλι, το Star Κεντρικής Ελλάδας, το Rise TV, το φωτοειδησεογραφικό πρακτορείο Erokinissi, o asopichos.gr, η ERASPORT. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Sirios FM και πολλά ακόμη ΜΜΕ που μετάδωσαν και κατέγραψαν το 6ο MaskaRun Ορχομενού που έγραψε και πέρασε στην ιστορία.

Χορηγοί στο 6ο MaskaRun ήταν το «καφέ Σύνορο» της Κικής Στεφοπούλου πρόφερε της ενεργειακές μπάρες που γέμισαν ενέργεια του συμμετέχοντες και οι μπανάνες DOLE που τις  γεύτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες με την φροντίδα της Μαίρης Φαραντοπούλου.

Ο Δήμος Ορχομενού έδωσε το υπέροχο μπλουζάκι, το συλλεκτικό μετάλλιο, φρόντισε για την ηχητική κάλυψη και όλες τις υποδομές με το προσωπικό και το δυναμικό που διαθέτει.

Το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης που έστειλαν οι διοργανωτές μαζί με τους εκατοντάδες συμμετέχοντες ήταν:

Αθλούμαστε – Προστατεύουμε την υγεία μας – Παίρνουμε πίσω την ζωή μας – θέλουμε ειρήνη – όχι στον πόλεμο.

  • Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
  • Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Διαβάστε, Tι είνai το MaskaRun

Δείτε στο ΑΡΧΕΙΟ φωτογραφίες και βίντεο των διοργανώσεων

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ  –  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ   –   Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το  6ο MaskaRun Ορχομενού 2022 διοργανώνουν ο  Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα www.asopichos..gr, και θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία) Ορχομενού.

Συνδιοργανωτές: Τοπική Κοινότητα Ορχομενού, Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, Μοτολέσχη Ορχομενού , Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», Λαογραφικός όμιλος Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών και Νέων Ακραιφνίου «Η ΛΗΤΩ», Μορφωτικός – Περιβαλλοντικός –Πολιτιστικός Σύλλογος  «ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκίνου, Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου, Σύλλογος Γυναικών Αγ. Δημητρίου, Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου, ΓΑΣ Ορχομενού.

  • Περισσότερες πληροφορίες 

www.MaskaRun.gr     #MaskaRun 

 https://www.facebook.com/TheMaskaRun/ 

                  

 

 

crossmenu