29.01.2020

5ο MaskaRun: Στο 90% οι εγγραφές!!!

Στην τελική ευθεία για την 5η συνεχόμενη διοργάνωση είναι οι διαδικασίες διεξαγωγής της πρωτότυπης εκδήλωσης με την επωνυμία MaskaRun η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά από τον Ορχομενό.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία του Ορχομενού.

Ολοκληρώνονται οι εγγραφές

Από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου «άνοιξαν» οι συμμετοχές και όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να βιαστούν και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα Ε Δ Ω  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.MaskaRun.gr

  • Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα μπλουζάκια.  

Ακόμη όμως και αν εξαντληθεί το δωρεάν υλικό μπορείτε να συμμετάσχετε, δωρεάν , σύμφωνα με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με δική σας αμφίεση που θα είναι σε καρναβαλικό κλίμα. (Πληροφορίες 6934516121 και asopichos@gmail.com)

Αν λοιπόν εξαντληθεί το υλικό που είναι διαθέσιμο δηλώστε συμμετοχή για να πάρετε αριθμό συμμετοχής που θα σας επιτρέψει να λάβετε μέρος  στην εκδήλωση αλλά και για τα δώρα που θα σας περιμένουν όπως και άλλες εκπλήξεις στην εκκίνηση αλλά και στον τερματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες: www.MaskaRun.gr FB #MaskaRun

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Βιβλία και δώρα

Στο MaskaRun και φέτος η εγγραφή είναι δωρεάν όπως δωρεάν δίνονται στους συμμετέχοντες, μετάλλια, μπλουζάκια, καπέλα, ενεργειακές μπάρες, αναψυκτικά, φρούτα, νερά και οι μοναδικές πίτες Ορχομενού.

Το MaskaRun Ορχομενού κάθε χρόνο παρουσιάζει και διαφορετικές πρωτοβουλίες. Για την φετινή επετειακή διοργάνωση με αφορμή της συμπλήρωσης 5ετίας και με σύνθημα:

Συμμετέχεις δωρεάν, φέρνεις βιβλία για τη δημοτική βιβλιοθήκη Ορχομενό,

το MaskaRun συγκεντρώνει βιβλία τα οποία θα χαρίσει στη Βιβλιοθήκη του Δήμου Ορχομενού, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας των συμμετεχόντων και με την παρότρυνση των διοργανωτών κάθε φορά να προσφέρει σε φορείς της πόλης.

Το 5ο MaskaRun 2020 είναι αγώνας δρόμου – περίπατος σε διαδρομή 2,5χλμ. στην οποία οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν ενώ οι ανήλικοι θα πρέπει να  συνοδεύονται καθ’ όλη τη διαδρομή.

Μια διαφορετική εικόνα θα δώσουν οι δρομείς το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στον Ορχομενό οι οποίοι θα κινηθούν σε Καρναβαλικούς ρυθμούς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Ορχομενού την έναρξη των οποίων δίνει το 5o MaskaRun.

Πολίτες κάθε ηλικίας θα βγουν στους δρόμους της ιστορικής πόλης της Βοιωτίας δηλώνοντας παρών σε κάτι διαφορετικό όπως είναι το MaskaRun το οποίο ξεκίνησε το 2016 από τον Ορχομενό.

© MaskaRun

Maskarun 2023

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu