31.01.2017

2ο MaskaRun 12/2/2017 στον Ορχομενό Ελα κι εσύ δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2ο MaskaRun Ορχομενου που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου με ώρα εκκίνησης 11:00 από την πλατεία της Σκριπούς ενώ στις 10:00, στον ίδιο χώρο αρχίζει η επιβεβαίωση της συμμετοχής και η παραλαβή υλικού.

Η απήχηση είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6970833376 (κα Έφη) και με email στο info@ppso.gr
Απαραίτητα στοιχεία:
Όνομα
Επώνυμο
Πατρώνυμο
Έτος Γέννησης
Τηλέφωνο
Όλοι οι συμμετέχοντες απαιτείται να είναι μασκαρεμένοι, βαμμένοι, ντυμένοι αποκριάτικα ή τουλάχιστον να φορούν μάσκα…

ΠΡΟΣΟΧΗ Στην εκκίνηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής, για την παραλαβή δωρεάν υλικού που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση από χορηγούς.

Φέτος θα μοιραστούν 300 μπλουζάκια και μάσκες πριν την εκκίνηση, στον τερματισμό θα δίνονται μετάλλια ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις!!!

Στόχος του MaskaRun είναι το κέφι και η διασκέδαση για την είσοδο στο κλίμα των αποκριών δύο βδομάδες ακριβώς πριν το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας που δεν είναι άλλο από το Καρναβάλι Ορχομενού.

Δείτε το βίντεο της διοργάνωσης

Το σπικάζ κάνει ο γνωστός εκφωνητής και παραγωγός  του ραδιοφώνου Πάνος Καρβούνης, το ηχητικό είναι παραγωγή του ραδιοφωνικού σταθμού City fm 92, το βίντεο είναι σύνθεση του www.maskaRun.gr και της quadraweb.gr που σχεδίασε, κατασκεύασε και υποστηρίζει το site της διοργάνωσης ευγενική προσφορά προς την διοργάνωση η οποία τους ευχαριστεί θερμά.

 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu