25.01.2017

2ο Maskarun “Τη μάσκα μου φορώ και τρέχω στον Ορχομενό”

Σύνθημα του φετινού 2ου MaskaRun (Μάσκαραν) τείνει να γίνει η φράση που εμπνεύστηκαν τα παιδιά του Πολυδύναμου Νηπιαγωγείου Ορχομενού “τη μάσκα μου φορώ και τρέχω στον Ορχομενό”.
Η πρωτότυπη εκδήλωση, περίπατος-αγώνας δρόμου, ξεκίνησε για πρώτη φορά από τον Ορχομενό το 2016 και έχει αγκαλιαστεί από μικρούς και μεγάλους.
Με την παρότρυνση των δασκάλων του Πολυδύναμου Νηπιαγωγείου Ορχομενού τα παιδιά έκαναν κατασκευές και ζωγράφισαν με θέμα το MaskaRun δύο από τις οποίες σας παρουσιάζουμε.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2ο MaskaRun Ορχομενου που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου με ώρα εκκίνησης 11:00 από την πλατεία της Σκριπούς ενώ στις 10:00, στον ίδιο χώρο αρχίζει η επιβεβαίωση της συμμετοχής και η παραλαβή υλικού.
Η απήχηση είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6970833376 (κα Έφη) και με email στο info@ppso.gr
Απαραίτητα στοιχεία:
Όνομα
Επώνυμο
Πατρώνυμο
Έτος Γέννησης
Τηλέφωνο
Όλοι οι συμμετέχοντες απαιτείται να είναι μασκαρεμένοι, βαμμένοι, ντυμένοι αποκριάτικα ή τουλάχιστον να φορούν μάσκα…

ΠΡΟΣΟΧΗ Στην εκκίνηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής, για την παραλαβή δωρεάν υλικού που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση από χορηγούς.

Φέτος θα μοιραστούν 300 μπλουζάκια και μάσκες πριν την εκκίνηση, στον τερματισμό θα δίνονται μετάλλια ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις!!!

Στόχος του MaskaRun είναι το κέφι και η διασκέδαση για την είσοδο στο κλίμα των αποκριών δύο βδομάδες ακριβώς πριν το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας που δεν είναι άλλο από το Καρναβάλι Ορχομενού.

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu