27.01.2017

2ο MaskaRun Ορχομενού VIDEO

Το βίντεο για το 2ο MaskaRun Ορχομενού είναι έτοιμο. Η διοργάνωση του 2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου με ώρα συγκέντρωσης για τις τελικές εγγραφές 10:00 και εκκίνησης 11:00 στην πλατεία Σκριπούς ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική πλατεία.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2ο MaskaRun Ορχομενου που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου με ώρα εκκίνησης 11:00 από την πλατεία της Σκριπούς ενώ στις 10:00, στον ίδιο χώρο αρχίζει η επιβεβαίωση της συμμετοχής και η παραλαβή υλικού.
Η απήχηση είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6970833376 (κα Έφη) και με email στο info@ppso.gr
Απαραίτητα στοιχεία:
Όνομα
Επώνυμο
Πατρώνυμο
Έτος Γέννησης
Τηλέφωνο
Όλοι οι συμμετέχοντες απαιτείται να είναι μασκαρεμένοι, βαμμένοι, ντυμένοι αποκριάτικα ή τουλάχιστον να φορούν μάσκα…

ΠΡΟΣΟΧΗ Στην εκκίνηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής, για την παραλαβή δωρεάν υλικού που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση από χορηγούς.

Φέτος θα μοιραστούν 300 μπλουζάκια και μάσκες πριν την εκκίνηση, στον τερματισμό θα δίνονται μετάλλια ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις!!!

Στόχος του MaskaRun είναι το κέφι και η διασκέδαση για την είσοδο στο κλίμα των αποκριών δύο βδομάδες ακριβώς πριν το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας που δεν είναι άλλο από το Καρναβάλι Ορχομενού.

© MaskaRun

Maskarun 2023

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu