22.01.2017

2ο MaskaRun. Άρχισαν οι εγγραφές, δηλώστε τώρα συμμετοχή

Το 2ο MaskaRun Ορχομενου είναι πραγματικότητα και θα διεξαχθει στις 12 Φεβρουαραίου με ώρα εκκίνησης 11:00 από την πλατεία της Σκριπούς ενώ στις 10:00, στον ίδιο χώρο αρχίζει η επιβεβαίωση της συμμετοχής και η παραλαβή υλικού.

Η απήχηση είναι πολύ μεγάλη και για να πάρετε μέρος πρέπει να το δηλώσετε στο τηλέφωνο 6970833376 (κα Έφη) και με email στο info@ppso.gr

Απαραίτητα στοιχεία:
Όνομα
Επώνυμο
Πατρώνυμο
Έτος Γέννησης
Τηλέφωνο

Όλοι οι συμμετέχοντες απαιτείται να είναι μασκαρεμένοι, βαμμένοι, ντυμένοι αποκριάτικα ή τουλάχιστον να φορούν μάσκα...

ΠΡΟΣΟΧΗ Στην εκκίνηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής, για την παραλαβή δωρεάν υλικού που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση από χορηγούς.

Φέτος θα μοιραστούν 300 μπλουζάκια και μάσκες πριν την εκκίνηση, στον τερματισμό θα δίνονται μετάλλια ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις!!!

Στόχος του MaskaRun είναι το κέφι και η διασκέδαση για την είσοδο στο κλίμα των αποκριών δύο βδομάδες ακριβώς πριν το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας που δεν είναι άλλο από το Καρναβάλι Ορχοεμνού.

Η ενημέρωση θα γίνεται για τις δραστηριότητες και τις λεπτομέρειες από το fb (σελίδα Καρναβάλι Ορχομενού και σελίδα maskarun) καθώς και από το επίσημο site του MaskaRun Ορχομενού www.maskarun.gr η οποία είναι δημιουργία και προσφορά της quadraweb

Το MaskaRun είναι μια ιδέα του Ορχομένιου δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαννιά στην οποία έδωσε σάρκα και οστά πρώτη φορά πέρυσι (1ο Maskarun Ορχομενού 2016) ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Έτσι και φέτος ο Π.Π.Σ.Ο. μπήκε μπροστάρης για να δημιουργήσει, να βρει τους πόρους και να οργανώσει/διοργανώσει το 2ο Maskarun Ορχομενού 2017!!!

© MaskaRun

Maskarun 2023

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu