19.01.2017

1ο MaskaRun! Ενας πρωτότυπος αγώνας δρόμου στον Ορχομενό

1ο ΜασκαΡαν Α (656 x 600)

Σάρκα και οστά παίρνει η ιδέα για την διεξαγωγή αγώνα δρόμου-περιπάτου με στόχο την τόνωση και την προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων με την επωνυμία MaskaRun.

Την ιδέα συνέλαβε, επεξεργάστηκε και πρότεινε ο Μπάμπης Ζαννιάς την οποία αγκάλιασε και υλοποιεί ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Ετσι λοιπόν ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού διοργανώνει την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 1ο ΜασκαΡανέναν «Πρωτότυπο» αγώνα δρόμου – περιπάτου, το 1ο MaskaRun  με απαραίτητο αξεσουάρ τη μάσκα σας!

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και θα διαθέσουν 200 μπλουζάκια, μάσκες και μετάλλια τα οποία θα σας περιμένουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό καθώς και άλλες εκπλήξεις!!!

Με σκεπτικό την τόνωση της τοπικής κοινωνίας και στόχο οι εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του Δήμου, η εκκίνηση του 1ο MaskaRun θα δοθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11:00πμ από την πλατεία της Σκριπούς και ο τερματισμός στην στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου)

Σύντομα θα αναρτηθούν και άλλες λεπτομέρειες για το 1ο MaskaRun, όπως η διαδρομή μαζί με απόσπασμα χάρτη από τους διοργανωτές και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση για την πρώτη αυτή εκδήλωση στην Ελλάδα και Παγκοσμίως που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού:

“Στόχος μας το κέφι και η διασκέδαση για να μπούμε στο κλίμα των αποκριών μία βδομάδα ακριβώς πριν το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ!!!

Το MaskaRun είναι μια ιδέα του Ορχομένιου δημοσιογράφου Μπάμπη Ζαννιά την οποία αγκάλιασε και υλοποιεί ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων”.

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu