05.03.2022

Το «χαρούμενο» μπλουζάκι του 6ου MaskaRun

Με φωτεινό, ζωηρό και χαρούμενο χρώμα το μπλουζάκι του 6ου MaskaRun 2022  που θα φορέσουν οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, “δένει” απόλυτα με το συλλεκτικό μετάλλιο σε σχήμα μάσκας και χρωματιστό περασμένο σε κόκκινη κορδέλα που όλοι θα θέλουν να φορέσουν!

Το αναμνηστικό αγωνιστικό μπλουζάκι της φετινής διοργάνωσης, προσφορά στους συμμετέχοντες από τον Δήμο Ορχομενού, δίνεται δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες όπως δωρεάν είναι η συμμετοχή και όλων των προσφερόμενων υποστηρικτών υλικών και υπηρεσιών ώστε η αγαπημένη πρωτότυπη διοργάνωση Του Ορχομενού να είναι προσιτή στον καθένα.

Δεν χρειάζεται κανείς τίποτα περισσότερο από το χαμόγελό του για να μπει στην εκκίνηση του MaskaRun, όλα τα υπόλοιπα τα έχουν φροντίσει οι διοργανωτές.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή στον Ορχομενό, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνεται μέρος της γιορτής

  • Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
  • Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Στο Maskarun παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να διαθέσουν πρώτα-πρώτα το χαμόγελό τους και να φορέσουν, αποκριάτικες στολές, μάσκα ματιών, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

Διαβάστε, Tι είνai το MaskaRun

Δείτε στο ΑΡΧΕΙΟ φωτογραφίες και βίντεο των προηγούμενων διοργανώσεων

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το  6ο MaskaRun Ορχομενού 2022 διοργανώνουν ο  Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα www.asopichos..gr, και θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία) Ορχομενού.

Συνδιοργανωτές: Τοπική Κοινότητα Ορχομενού, Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, Μοτολέσχη Ορχομενού , Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», Λαογραφικός όμιλος Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών και Νέων Ακραιφνίου «Η ΛΗΤΩ», Μορφωτικός – Περιβαλλοντικός –Πολιτιστικός Σύλλογος  «ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκίνου, Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου, Σύλλογος Γυναικών Αγ. Δημητρίου, Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου.

  • Περισσότερες πληροφορίες 

www.MaskaRun.gr           #MaskaRun                                                      https://www.facebook.com/TheMaskaRun/ 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu