03.03.2022

Το αντικείμενο του… πόθου στο 6ο MaskaRun

Προετοιμασία, αγωνία, όνειρα, προσμονή, προσπάθεια, χαρά, συγκίνηση, επιβράβευση!

Ανάμικτα συναισθήματα πριν, στη διάρκεια αλλά και στον τερματισμό τα οποία κατακλύζουν όσους αγωνίζονται για την ολοκλήρωση των στόχων τους.

Σε οποιαδήποτε φάση της ζωής, όταν φτάσεις στον στόχο σου, υπάρχει ανταμοιβή. Μπορεί να είναι ηθική, άυλη ή υλική. Όπως και να το κάνουμε είναι το αντικείμενο του πόθου, το περιμένεις και όσο μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλεις για να φτάσεις στον στόχο σου τόσο μεγαλύτερη γίνεται η προσμονή και η αγωνία.

Στον αθλητισμό το αντικείμενο του πόθου, δεν είναι άλλο από το μετάλλιο!

Να κρεμάσεις στο στήθος με περισσή περηφάνεια το αντικείμενο για το οποίο τόσα όνειρα έπλαθες, τόση προσπάθεια έκανες, και τώρα το φοράς στο στήθος σου και καμαρώνεις.

Στο MaskaRun στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαρούμενα πρόσωπα, να δώσουμε περισσότερο χρώμα, να δημιουργούμε από διοργάνωση σε διοργάνωση κάτι ξεχωριστό, κάθε φορά και μια έκπληξη.

Γιατί αυτό είναι το MaskaRun, πρωτότυπο, ξεχωριστό, πολύχρωμο, με ζωντάνια και πολλούς, πάρα  πολλούς φίλους.

Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες

Φέτος όμως το παρακάναμε! Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες και το αντικείμενο του πόθου, το μετάλλιο του 6ου MaskaRun 2022, συλλεκτικό (όπως και τα προηγούμενα) έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αγαπημένης εκδήλωσης.

  • Φωτεινό, πολύχρωμο, πρωτότυπο, πραγματικά συλλεκτικό που ο καθένας θα το ήθελε για να εμπλουτίσει στη συλλογή του!

Για αρκετό καιρό η συνεργασία με την δημιουργό Βίκυ Μωραΐτη-Ζωγράφου της In Spira (πεσόντων Μαχητών απέναντι από το δημαρχείο Ορχομενού), απέδωσε τα αναμενόμενα και έκανε πράξη την ιδέα και την ομολογουμένως δύσκολη εφαρμογή και κατασκευή για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Για μια ακόμη φορά η δημιουργός έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το μετάλλιο του 6ου MaskaRun Ορχομενού.

Χειροποίητο εξ ολοκλήρου με ειδικό πηλό, ζωγραφισμένο στο χέρι και ψημένο στους 1300 βαθμούς με κόκκινη κορδέλα σας περιμένει στον τερματισμό την Κυριακή 6 Μαρτίου στην Κεντρική Πλατεία του Ορχομενού να το κρεμάσετε στο στήθος σας υπερήφανοι που ολοκληρώσατε την προσπάθειά σας.

Δείτε παρακάτω διάφορες φάσεις της κατασκευής. (κλικ στις φωτογραφίες για μεγάλωμα)

 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu