16.02.2020

Οι μπάρες δημητριακών «Σύνορο» χαρίζουν ενέργεια στο 5ο MaskaRun

Όσοι πήραν μέρος στο 4ο MaskaRun ανέκτησαν την ενέργεια που ξόδεψαν τρέχοντας με τις χειροποίητες μπάρες δημητριακών-σοκολάτας που είχε παρασκευάσει και πρόσφερε το καφέ «Σύνορο» του Ορχομενού που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. 

Οι μπάρες που είχαν παρασκευαστεί με την προσωπική φροντίδα της ιδιοκτήτριας Κικής Στεφοπούλου, είχαν γίνει ανάρπαστες και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ οι δρομείς ήθελαν επίμονα να μάθουν ποιος τις προσέφερε και που θα τις βρίσκουν… 

Και στο 5ο MaskaRun το «Σύνορο», ένας από τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης θα προσφέρει πάλι τις ανεπανάληπτες μπάρες στους φίλους που θα πάρουν μέρος στον αγώνα και μάλιστα, σύμφωνα με την κα Στεφοπούλου θα είναι πιο ενισχυμένες για έξτρα ενέργεια.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε τις ξεχωριστές μπάρες «Σύνορο».

Περισσότερες πληροφορίες: 

www.MaskaRun.gr           #MaskaRun             https://www.facebook.com/TheMaskaRun/ 

Xορηγοί του 5ου MaskaRun 2020 είναι κατά κατηγορία οι:

Χρυσός χορηγός στο φετινό 5ο MaskaRun το SMALL Ορχομενού.

Μεγάλοι χορηγοίINVICTUS PHARMACEUTICAL – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΥΝΟΡΟ Καφέ

Επίσημοι ΧορηγοίΑγνιάδης Σπορ, Αλεξίου Παν ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ, Θεοδ. Ζησιμόπουλος COPYCARE, Γιωρ. Τσάπρας ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, Γιάν. Κιαλιός EURONICS, DOLE HELLAS, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «ΝΕΦΕΛΗ» και η ιστοσελίδα www.asopichos.gr

 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu