23.02.2022

6ο MaskaRun Ορχομενού: Έτοιμοι; Ανοίγουν οι εγγραφές την Τσικνοπέμπτη στις 12 το μεσημέρι

Που αλλού… στο 6ο MaskaRun Ορχομενού, εκεί οδηγούν οι δρόμοι στις 6 Μαρτίου 2022. Στην ιστορική πόλη της Βοιωτίας όπου θα πραγματοποιηθεί αυτός ο μοναδικός και πρωτότυπος αγώνας δρόμου που δεν έχει νικητές και ηττημένους, αρκεί να είσαι στη γραμμή εκκίνησης για να κερδίσεις! 

Νίκη είναι η συμμετοχή, που σου δίνει το εισιτήριο στη χαρά, στην άθληση, εκεί όπου θα συναντήσεις χαρούμενα πρόσωπα, γιορτινή ατμόσφαιρα, θετική διάθεση, μουσική, χορό, και πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή που τους προσφέρει το MaskaRun Ορχομενού.

Έφτασε η ώρα! Πολίτες κάθε ηλικίας θα βγουν στους δρόμους της ιστορικής και φιλόξενης πόλης της Βοιωτίας δηλώνοντας παρών σε αυτή την πρωτότυπη, ξεχωριστή και μοναδική εκδήλωση, το MaskaRun, που  ξεκίνησε το 2016 από τον Ορχομενό.

Οι εγγραφές 

Από την Τσικνοπέμπτη στις 12 το μεσημέρι γίνε κι εσύ μέρος του MaskaRun και κάνε την εγγραφή σου συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση Ε Δ Ω  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.MaskaRun.gr

  • Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα μπλουζάκια.

Ακόμη όμως και αν εξαντληθεί το δωρεάν υλικό μπορείτε να συμμετάσχετε, δωρεάν , σύμφωνα με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με δική σας αμφίεση που θα είναι σε καρναβαλικό κλίμα ή φορώντας το t-Shirt μπλουζάκι προηγούμενων διοργανώσεων δίνοντας το δικός σας χρώμα στην πολύχρωμη αυτή εκδήλωση. (Πληροφορίες 6934516121 και asopichos@gmail.com)

Περισσότερες πληροφορίες: www.MaskaRun.gr – FB – # MaskaRun

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu