24.02.2020

Το 5ο MaskaRun σε 600 “κλικ”

Το 5ο MaskaRun 2020 έγραψε και πέρασε στην ιστορία παγιδευμένο μέσα από τα φωτογραφικά  “κλικ” εκατοντάδων φίλων που πλημμύρισαν τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο φακός του μεγάλου φωτοειδησεογραφικού πρακτορείου Eurokinissi επίσημος συνεργάτης του MaskaRun “έκλεισε” στους φακούς του όλα όσα συνέβησαν στις 23 Φεβρουαρίου στον Ορχομενό και σας τα προσφέρουμε δωρεάν. 

Το 5ο MaskaRun Ορχομενού πρόσφερε μοναδικές στιγμές στους φίλους που πήραν μέρος και σε αυτούς που το παρακολούθησαν, ήταν άρτια οργανωμένο, πλούσιο σε παροχές, ανταποδοτικό σε κοινωνική προσφορά, χάρισε μεγάλη προβολή στην ιστορική πόλη του Ορχομενού και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις των οποίων είναι προπομπός.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πρωτίστως σε όσους πήραν μέρος, σε όσους ανώνυμους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πρόσφεραν εθελοντικά σε κάθε πόστο για την καλύτερη οργάνωση, στους καλεσμένους που μας έκαναν την τιμή να είναι κοντά μας να γνωρίσουν την διοργάνωση, τους κατοίκους και την πόλη μας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος  ευχαριστούμε όσους προσέφεραν για κάτι καλύτερο στον τόπο μας. 

Ένα ακόμη μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους φροντίζουν να μας δίνουν κουράγιο να συνεχίζουμε και να μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς, πείσμονες και επίμονους γιατί προσφέρουν πολύ περισσότερα από όσα μπορούν να καταστρέψουν…

… και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους πίστεψαν και στάθηκαν πλάι από την πρώτη στιγμή για να υλοποιηθεί το MaskaRun Ορχομενού.

Ένα επίσης μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αυτούς που πρόσφεραν με τις χορηγίες τους σε όσους συμμετείχαν για το καλό του τόπου μας: 

Το SMALL Ορχομενού του Κώστα Τσαμπά, που ήταν ο χρυσός χορηγός του 5ου MaskaRun και πρόσφερε το συλλεκτικό μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες. Το SMALL είναι η νέα πρόταση που καλύπτει κάθε επιθυμία στο χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων στην περιοχή.

Μπορεί στο MaskaRun να είναι όλοι νικητές αλλά το… αντικείμενο της νίκης, το μετάλλιο, πήραν όλοι όσοι έφτασαν στον τερματισμό. Το φετινό μετάλλιο ήταν πανέμορφο, χειροποίητο κεραμικό με πολύχρωμη κορδέλα προσφορά της Invictus Pharmaceutical SA, Κωνσταντίνος Υπερήφανος, Katalina Christache και «πλασμένα» από το εργαστήριο κεραμικής In Spira Ceramix της Βίκυς Μωραΐτη και της Celine Lefo

Για πρώτη φορά το MaskaRun παρείχε πέραν των άλλων και καπελάκι! προσφορά της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «AL» η οποία τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικός χορηγός της διοργάνωσης.

Και στο 5ο MaskaRun το «καφέ Σύνορο» της Κικής Στεφοπούλου  πρόσφερε πάλι τις μοναδικές μπάρες δημητριακών στους φίλους που πήραν μέρος στον αγώνα.

Οι φημισμένες μπανάνες Dole για ακόμη ήταν κοντά στους δρομείς του MaskaRun τονώνοντας την προσπάθειά τους στον πρωτότυπο αγώνα του Ορχομενού.

Στον τερματισμό, στην κεντρική πλατεία της πόλης φέτος κληρώθηκαν πλούσια δώρα προσφοράς ντόπιων επιχειρηματιών και μεταξύ των άλλων: Μπάλες βόλεϊ και μπάσκετ προσφορά του καταστήματος «Αγνιάδης Σπορ», παιδικό ρολόι χειρός από το «Χρυσόραμα» του Πάνου Αλεξίου , κουβέρ λι προσφορά από το  «Πολυκατάστημα» Γιώργος Τσάπρας, καφετιέρα από την EURONICS Γιάννης Κιαλιός, πολυμηχάνημα HP από την COPYCARE Θεοδωρος Ζησιμόπουλος.

Οι δρομείς ξεδίψασαν με νερά προσφοράς του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «η Νεφέλη» όπως οι αποκριάτικες μάσκες και οι σφυρίχτρες ενώ για όλα τα υπόλοιπα φρόντισαν οι ιστοσελίδες www.asopichos.gr  και www.MaskaRun.gr και για την προβολή, αφίσες, αυτοκόλλητα καθώς και τις τιμητικές πλακέτες των βραβευθέντων. 

Να τονίσουμε ότι η πρωτότυπη αψίδα εκκίνησης είναι έμπνευσης και κατασκευής του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού μέλη του οποίου διοργανώνουν το Καρναβάλι και κατασκευάζουν τα άρματα της παρέλασης.  

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΦΜ, το ΣΤΑΡ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, το φωτοειδησεογραφικό πρακτορείο ΕΥΡΟΚΙΝΙΣΗ, το www.asopichso.gr και MaskaRun.gr

Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους παρακάτω για την προσφορά τους:

ΒΙΟΔΡΑΣΗ  Σταυρούλα Ανυφαντή-Μέττα, Ομάδα σεμιναρίων ΧαλιώτηΑΓΝΗ, καφέ ΠΟΛΝΤΟ, Φούρνος Δημητρη Κουρεντή, ιχθυοτροφείο πέστροφας Δήμου Γιώργος, ιχθυοτροφείο πέστροφας Πέτρος Δήμου, Ζαχαροπλαστείο Μόκκα, παντοπωλείο Νίκος Μόσχος, Φούρνος της ΤΟΤΑΣ, παντοπωλείο Γιούλας Ζωγράφου, ταβέρνα ο Λάζος

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Αστυνομικό Τμήμα Ορχομενού που φροντίζει για την ασφάλειά μας κλείνοντας τους δρόμους και συνοδεύοντας τους δρομείς μαζί με τους μοτοσικλετιστές της ΜΟΤΟΛΕΣΧΗΣ Ορχομενού, 

και στους Συνοδοιπόρους, Συνδιοργανωτές: Δήμος Ορχομενού, Τοπική Κοινότητα Ορχομενού,  ιστοσελίδας www.asopichos..gr, www.MaskaRun.gr, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη»,  Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, Μοτολέσχη Ορχομενού, Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού.

Ραντεβού στο 6ο MaskaRun 2021

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ 

 

  

 

crossmenu