08.02.2017

Την Κυριακή 12/2 τρέχουμε στο 2ο MaskaRun Ορχομενού ΒΙΝΤΕΟ

Στην τελική ευθεία μπήκαμε για το 2ο MaskaRun το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ορχομενό.

Όλες οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και οι διοργανωτές, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους αναμένουν πλέον τους εκατοντάδες συμμετέχοντες για τον πρωτότυπο αγώνα δρόμου που θα διασχίσει τους δρόμους της πόλης.

Ο αγώνας κινείται στο κλίμα της Αποκριάς και όσοι συμμετέχουν είναι μασκαρεμένοι, μακιγιαρισμένοι, φορώντας περούκες, μάσκες ματιών και οτιδήποτε κρίνουν ανταποκρινόμενοι στο πρόσταγμα της διοργάνωσης και της Αποκριάς.

Άλλωστε ο στόχος του αγώνα είναι αυτός ακριβώς. Η είσοδος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του μεγαλύτερου Καρναβαλιού της Στερεάς Ελλάδας με τους χιλιάδες επισκέπτες, το φημισμένο Καρναβάλι Ορχομενού η παρέλαση του οποίου θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

To MaskaRun, είναι ένας πρωτότυπος αγώνας ο οποίος διοργανώνεται στον Ορχομενό και πήρε σάρκα και οστά από μια ιδέα για την διεξαγωγή αγώνα δρόμου-περιπάτου, με στόχο την τόνωση και την προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων. Η ιδέα για την διοργάνωση του αγώνα και το όνομα ανήκει στον Μπάμπη Ζαννιά την οποία αγκάλιασε και υλοποιεί ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού. Συνεργάτες στην διοργάνωσης είναι ο Δήμος Ορχομενού, η Μοτολέσχη Ορχομενού και η ιστοσελίδα www.asopichos.gr

Στις 12 Φεβρουαρίου λοιπόν ο Ορχομενός είναι έτοιμος να υποδεχτεί για δεύτερη φορά φέτος  και πάλι τους συμμετέχοντες που θα πάρουν εκκίνηση για τα 2.200μ. στις 11:00 το πρωί από την Πλατεία Σκριπούς (Αγίου Σώστη), θα διασχίσουν τον κεντρικό δρόμο της πόλης και θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία (Ηρώου) όπου θα τους περιμένουν εκπλήξεις, χορός και πλήθος κόσμου να γιορτάσουν μαζί.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι διοργανωτές εξασφάλισαν με την συμπαράσταση των χορηγών να μοιράσουν δωρεάν μπλουζάκια, μετάλλια, φρούτα, αναψυκτικά, νερά και βέβαια, το απαραίτητο αξεσουάρ από μια μάσκα ματιών για όλους.
Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, δημιουργώντας… ρεκόρ διοργάνωσης,  και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση τη δήλωση συμμετοχής ,για την παραλαβή των δώρων και βέβαια μέχρι εξαντλήσεως τους.

Όσοι θέλουν να πάρουν μέρους θα πρέπει να βιαστούν και να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα στο τηλ 6970833376 (κα Εφη) και στο email info@ppso.gr.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.maskaRun.gr την οποία σχεδίασε η www.quadraweb.gr  και έκανε προσφορά-χορηγία στην εκδήλωση.

Αw θυμηθούμε τι έγινε στο 1ο MaskaRun

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu