19.01.2023

Τεράστια η απήχηση για το 7ο MaskaRun Ορχομενού

Το MaskaRun Ορχομενού έχει πια καθιερωθεί ως μια μεγάλη, πρωτότυπη, πολύχρωμη και ξεχωριστή εκδήλωση στον Ελλαδικό χώρο αλλά και μια παγκόσμια πρωτιά που ξεκίνησε το 2016 από τον Ορχομενό και συνεχίζει το ταξίδι της με την ανεκτίμητης συμπαράσταση των συμμετεχόντων που το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. 

Φέτος το MaskaRun έφτασε στην 7η διοργάνωση με διοργανωτές τον Δήμο Ορχομενού και την ιστοσελίδα Asopichos.gr και συμπαραστάτες όλους τους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς του ιστορικού Δήμου.

Οι εγγραφές 

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση, που από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 «άνοιξαν» οι ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχές και μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να βιαστούν και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.MaskaRun.gr

Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα μπλουζάκια.
Ακόμη όμως και αν εξαντληθεί το δωρεάν υλικό μπορείτε να συμμετάσχετε, δωρεάν, σύμφωνα με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, με δική σας αμφίεση που θα είναι σε καρναβαλικό κλίμα ή να φορέσετε ένα από τα προηγούμενα μπλουζάκια της διοργάνωσης. (Πληροφορίες 6934516121 και info@MaskaRun.gr)

Τα ΜΜΕ προβάλλουν το 7ο MaskaRun

Άλλη μια χρονιά τα ΜΜΕ έχουν αγκαλιάσει την διοργάνωση του MaskaRun και την προβάλλουν δίνοντας έμφαση στην πρωτοτυπία της διοργάνωσης που δεν έχει κανένα κόστος για τους συμμετέχοντες αφού οι διοργανωτές τα παρέχουν όλα δωρεάν!

Μπλουζάκια με τα λογότυπα της διοργάνωσης, τα καταπληκτικά χειροποίητα κεραμικά “συλλεκτικά” μετάλλια αλλά και όλα τα υποστηρικτικά είδη, νερά, φρούτα, χυμούς, πίτες και τις μοναδικές χειροποίητες μπάρες τόνωσης προσφέρονται όλα δωρεάν από τους διοργανωτές.

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν παρά να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, να φορέσουν το… χαμόγελό τους και να έρθουν στον Ορχομενό. Έτσι απλά: “Ήρθες στο MaskaRun, Νίκησες!” Γιατί στο MaskaRun δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, είναι όλοι νικητές…

Ένα… μικρό δείγμα δημοσιευμάτων για το 7o MaskaRun είναι τα παρακάτω…  (κλικ στις φωτογραφίες για μεγάλωμα)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2023

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Περισσότερα   MaskaRun.gr    fb    YouTube   #MaskaRun

Σχεδιασμός και υποστήριξη των ιστοσελίδων quadraweb – https://quadraweb.gr/

      

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu