27.02.2019

Τα μπλουζάκια του 4ου MaskaRun. Συνεχίζονται οι εγγραφές

Τα μπλουζάκια του 4ου MaskaRun Ορχομενού είναι έτοιμα και περιμένουν τους φίλους που έχουν κάνει ήδη την εγγραφή τους να τα παραλάβουν.

Οπως είναι γνωστό, το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ορχομενού θα λειτουργεί το κέντρο εγγραφών. Από εκεί οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν το μπλουζάκι με βάση το μέγεθος που έχουν δηλώσει και να παίρνουν πληροφορίες για λεπτομέρειες του αγώνα.

Τα μπλουζάκια είναι προσφορά των Μεγάλων Χορηγών του 4ου MaskaRun, του Δήμου Ορχομενού και της Αλουμίνιον της Ελλάδος τα λογότυπα των οποίων εμφανίζονται στα αντίστοιχα αριθμητικά με την χορηγία μπλουζάκια.

Υπενθυμίζουμε ότι το ενδιαφέρον για την φετινή διοργάνωση είναι πρωτοφανές!Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δωρεάν μπλουζάκια “έκλεισαν” πολύ νωρίς.

Οι εγγραφές όμως μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.MaskaRun.gr συνεχίζονται και δεν θα κλείσουν για να υποδεχόμαστε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν αλλά και γιατί θα υπάρξουν εκπλήξεις για όσους θα εγγραφούν!!!

Άλλωστε στο MaskaRun τρέχεις και μόνο με τη… μάσκα σου ή με όποια αμφίεση θέλεις μπαίνοντας και συ στη μεγάλη παρέα της αποκριάτικης διασκέδασης.

Οι διοργανωτές παροτρύνουν τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν την συμμετοχή τους. Οι εγγραφές θα διευκολύνουν στην καλύτερη διοργάνωση και στον καλύτερο προγραμματισμό για τις υποστηρικτικές λειτουργίες της εκδήλωσης, στην προμήθεια υλικών για τους συμμετέχοντες όπως φρούτα, νερά, τονωτικά αλλά και την διευκόλυνση του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού για το κλείσιμο των δρόμων και άλλων απαραίτητων ενεργειών για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Το 4ο MaskaRun θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου και η καρδιά του θα χτυπά στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού. Εκεί έχει προγραμματιστεί η έναρξη των εκδηλώσεων να αρχίσουν στις 10:30 ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:30.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.MaskaRun.gr

Το πρόγραμμα

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

17:00-21:00 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

Δημαρχείο  (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

 Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

09:00-10:00 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

Δημαρχείο  (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

10:00-11:00 Μακιγιάζ συμμετεχόντων από ομάδες της διοργάνωσης

10:45-11:00 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους

11:00-11:15 Προθέρμανση

11:15-11:25 Χαιρετισμοί

11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση

11:30 Εκκίνηση

Έως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμούς.

 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu