10.02.2018

Συμμετοχές υπεράνω κάθε… προσδοκίας στο 3ο MaskaRun! Στις 11:30 την Κυριακή 11/2 η εκκίνηση

Σε λίγες ώρες θα δοθεί η εκκίνηση (11:30 Κεντρική Πλατε’ια) για το 3ο MaskaRun Ορχομενού και μαζί η έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων 2018 για το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας, το Καρναβάλι Ορχομενού.

Ολα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή και επικρατεί ενθουσιασμός στους ενδιαφερόμενους ι οποίοι δηλώνουν παντός καιρού σε πείσμα της Σαββατιάκης έντονης βροχόπτωσης.

Οι καιρικέ συνθήκες όμως βελτιώνοται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις προβλέψεις και την Κυριακή ο καιρός θα είναι ιδανικός για τον αγώνα δρόμου των 2,5χλμ στους δρόμους του Ορχομενούς σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

Το κέντρο εγγραφων

Το Σάββατο, παραμονή του 3ου MaskaRun, από το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού του Δήμου Ορχομενού εθελόντριες και εθελοντές διαφόρων Συλλόγων της πόλης συμμετείχαν στη διανομή του υλικού προς τους εγγεγραμένους, φροντισμένο σε τσάντες οι οποίες περιείχαν το αναμνηστικό μπλουζάκι και φυλλάδιο πληροφοριών.

Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία αφού μόνο οι δηλωθέντες στη σειρά προαταιραιότητας για την προμήθεια της δωρεάν μπλούζας της διοαργάνωσης έχουν ξεπεράσει τους 380!!! Αν σε αυτούς προσθέσουμε εκέινους που θα συμμετάσχουν αλλά δεν δήλωσαν την πρόθεσή τους να παραλάβουν μπλουζάκι ή δεν πρόλαβαν, τότε οι συμμετέχοντες θα καταγράψουν ρεκορ συμμετοχής …

Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είχε μια απίστευτη κινητηκότητα ως λειτουργία, για πρώτη φορά, Κέντρου Εγγραφών αφού πέρασαν και παρέλαβαν τις τσάντες τους τομεγαλύτερο ποσοστο  των εγγεγραμένων!

Το κέντρο Εγγραφών θα ανοιξει το πρωί της Κυρακής από τις 08:00 μέχρι τις 10:00 για τη διανομή υλικού τστους συμμετέχοντες που ουσιαστικά θα καταφθάσουν αυθημερόν στον Ορχομενού από άλλα μέρη.

Στην Κεντρική Πλατεία

Το πρόγραμμα και η διαδρομή

Η καρδιά του 3ου MaskaRun χτυπά στην Κεντρική Πλατεία Ηρώων από την οποία θα γίνει η εκκίνηση αλλά και εκεί θα τερματίσουν οι δρομείς όπου θα παραλαμβάνουν τα μετάλλια τους και τα άλλα υποστηρικτικά. Στην πλατεία συμμετέχοντες αλλά και θεατές θα έχουν την ευκαιρία ολοι μαζί να χορέψουν σε Καρναβαλικούς ρυθμούς δίνοντας το στίγμα του Ορχομενίτικου Καρναβαλιού και το τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες μέχρι την κορύφωση της μεγάλης παρέλασης την επόμενη Κυριακή.

Το MaskaaRun Είναι μια πολύχρωμη γιορτή, δρόμος-περίπατος, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι. Ένας πρωτότυπος αγώνας δρόμου που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Ορχομενό το 2016.  Νικητές είναι όλοι όσοι θα μπουν στην αφετηρία

Για το φετινό MaskaRun εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμα. τον Δήμαρχο ο Ορχομενού και πρόεδρο της ΠΕΔ Λουκά Υπερήφανο και τα μέλη του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενούπρόσφεραν και στήριξαν την διοργάνωση προμηθεύοντας διάφορα είδη:

Η DOLE HELLAS μπανάνες, η ΑΓΝΗ αναψυκτικά, η COPYCARE Θοδωρής Ζησιμόπουλος εκτύπωση εντύπων, ο CITY FM 92 Πάνος Καρβούνης που δημιούργησε τα ηχητικά σποτ, η Αθλητική Ένωση Ορχομενού αναψυκτικά, η EFH STUDIO την προθέρμανση των συμμετεχόντων, ο Γιάννης Πάνου για την δημιουργία του διαφημιστικού εντύπου για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και οι ιστοσελίδες Asopichos και MaskaRun.

Χορηγοί επικοινωνίας ΕΡΑΣΠΟΡ, Sirios fm 95,8, City fm 92, Ράδιο Καρπενήσι 97,5, orchomenos-press, Ορχομενός Ενημέρωση, gazzetta.gr, runningnews.gr, tanea.gr, athleticsmagazine.gr, runnermagazine.gr, gatherpoint.gr, runnermagazine.gr, asopichos.gr, maskarun.gr.

Οι διοργανωτές αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πολύτιμη συνεργασία στα μέλη του Παραδοσιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ορχομενού, στο προσωπικό του Αστυνομικού τμήματος Ορχομενού και στα μέλη της ΜΟΤΟλέσχης Ορχομενού. Στον Αντιπερειφερειάρχη Γιάννη Περγαντά που πρόσφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες. Στους Αντιδημάρχους Κική Καραβαγγέλη και Γιάννη Νταβαλούμη, στον πρόεδρο της ΔΚ Ορχομενού Βασίλη Τάγκαλη  καθώς και στο προσωπικό του Δήμου. Επίσης στα μέλη των Συλλόγων: Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού, του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, του Συλλόγου «Καλλιτεχνική Πορεία», του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, «Οιππότες του θεάτρου» Ορχομενού, του Συλλόγου Άσκηση-Ψυχαγωγία-Υγεία Ορχομενού, Μινύες και της ιστοσελίδας www.asopichos.grwww.MaskaRun.gr

 

 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu