05.03.2022

Στο 6ο MaskaRun, μας τονώνει η DOLE, μας ξεδιψά η ΑΓΝΗ

Δεν θα μπορούσε να λείπει η «ΑΓΝΗ» από τη γιορτή της πόλης!  Η μοναδική πορτοκαλάδα με νερό από την πηγή των Τριών Χαρίτων Ορχομενού θα είναι στο 6ο MaskaRun για να ξεδιψάσει τους εκατοντάδες δρομείς.

Ο Δήμος Ορχομενού φρόντισε ώστε την Κυριακή να μη λείψει το αναψυκτικό-σήμα κατατεθέν του Ορχομενού.

Από το 1958 τα αναψυκτικά «Αγνή» ξεδιψούν και χαρίζουν τη μοναδική τους γεύση σε γενιές και γενιές. Φρέσκα φρούτα και νερό από τις φημισμένες πηγές των Τριών Χαρίτων σφραγίζονται στο γυάλινο, ξεχωριστό και παραδοσιακό μπουκάλι, χαρίζοντας μοναδική απόλαυση που θες να γεύεσαι ξανά και ξανά.

Στο 6ο MaskaRun μια «Αγνή» θα σας περιμένει στον τερματισμό.

Οι μπανάνες Dole στο 6ο MaskaRun

Οι φημισμένες μπανάνες Dole για ακόμη μια χρονιά θα είναι κοντά στους δρομείς του MaskaRun χαρίζοντας γλυκιά απόλαυση και τονώνοντας την προσπάθειά τους στον πρωτότυπο αγώνα του Ορχομενού.

Οι μπανάνες Dole ήρθαν στο MaskaRun χάρις στις προσπάθειες της Μαρίας Φαραντοπούλου η οποία στηρίζει εθελοντικά το MaskaRun από την πρώτη διοργάνωση.

Η μπανάνα είναι από τα πιο αγαπητά τροπικά φρούτα στην χώρα μας,  πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται, μια γλυκιά απόλαυση την οποία η μεγάλη εταιρεία Dole καλλιεργεί πάνω από 150 χρόνια σε όλο τον κόσμο μαζί με άλλα τροπικά φρούτα.

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu