19.12.2023

Στις 10 Μαρτίου 2024 που αλλού; Στο 8ο MaskaRun Ορχομενού

Η 8η διοργάνωση του MaskaRun θα διεξαχθεί στον Ορχομενό την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Το MaskaRun, αυτή η πολύχρωμη αθλητική γιορτή γιορτή, με αγώνα δρόμου-περίπατο 3χλμ στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι, διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Ορχομενό το 2016.

Έκτοτε και άλλες πόλεις διοργανώνουν αυτόν τον αγώνα στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων ενώ ο Ορχομενός κρατά την πρωτιά σε αυτή την πρωτοπορία.

Το MaskaRun Ορχομενού είναι μια διαφορετική και ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού, της συμμετοχής από φίλους του MaskaRun που το στηρίζουν με την εθελοντική τους προσφορά σε κάθε πτυχή, της διαφορετικής και αυθόρμητης προσέγγισης στη συμμετοχή, στο κέφι και στη διάθεση.

Οι στόχοι, που χρόνο με το χρόνο επιτυγχάνονται, χωρίς νικητές και ηττημένους, με μόνη προϋπόθεση το χαμόγελο, είναι μια τεράστια αγκαλιά που χωράει μικρούς,  μεγάλους και τετράποδους φίλους.

Η τόνωση της τοπικής κοινωνίας, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις, η εξωστρέφεια, ο εθελοντισμός, η προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και μέσω όλων αυτών η προβολή του τόπου μας είναι οι στόχοι που έχει το MaskaRun.

Εσύ θα λείπεις φέτος; Βάλτο στο πρόγραμμα, βάλτο στο μυαλό σου.

Που αλλού; Στο 8ο MaskaRun Ορχομενού.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο από προηγούμενες διοργανώσεις  Ε Δ Ω  –  MaskaRun.gr     και    Ε Δ Ω 

crossmenu