Προκήρυξη

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 

Ο Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα www.asopichos.gr, διοργανώνουν το 8ο MaskaRun Ορχομενού 2024 το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στον Ορχομενό με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία).

Το MaskaRun είναι αγώνας δρόμου- περίπατος σε διαδρομή 3χλμ. στην οποία οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν ενώ οι ανήλικοι θα πρέπει να  συνοδεύονται καθ’ όλη τη διαδρομή.

Ημερομηνία: 10 Μαρτίου 2024

Απόσταση: 3χλμ ισόπεδη ασφαλτοστρωμένη διαδρομή αποτελούμενη από 2 τμήματα 1.500μ

Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Ηρώων (Κεντρική πλατεία) Ορχομενού.

Ώρα εκκίνησης: 11:30 πμ

Διαδρομή: Η διαδρομή του MaskaRun είναι έτσι σχεδιασμένη και  αποτελείται από δύο τμήματα ίσων αποστάσεων – 1.500μ – για τους συνοδευόμενους ανήλικους ή ενήλικες που δεν μπορούν να διανύσουν ολόκληρη τη διαδρομή.

Διαδρομή: Κεντρική πλατεία Ορχομενού ΕΚΚΙΝΗΣΗ , Πεσόντων Μαχητών, Γυμναστηρίου, Βυζαντίου 10ης Σεπτεμβρίου (αριστερά προς Αρχαιολογικό Πάρκο), Μινύα (πλατεία Αγ Σώζοντος, αναστροφή «Φαρούκ»),  28ης Οκτωβρίου, Ησιόδου (προς Δημοτικό Πάρκινγκ), Μαυρομιχάλη, Σόλωνος, Σωκράτους (έως «κόμβος»), 28ης Οκτωβρίου (προς Ευαγγελιστή Λουκά), ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Κεντρική Πλατεία .

Σήμανση Η διαδρομή έχει σημανθεί στη δεξιά πλευρά με βέλη κίτρινου χρώματος ενώ θα προπορεύεται μοτοσυκλέτα καθ’ όλη διαδρομή.

Έπαθλα Σε όλους τους τερματίζοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Συμμετοχή: Όλοι οι πολίτες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και με την υποχρέωση να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

Για τους ανήλικους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνοδεία από γονέα και με ΕΥΘΥΝΗ συμμετοχής του γονέα-κηδεμόνα.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Δηλώσεις Συμμετοχής Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω της ιστοσελίδας www.MaskaRun.gr συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024.  

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο κριτήριο για την παραλαβή της αναμνηστικής μπλούζας και σύμφωνα με το μέγεθος που θα δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

  • Οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστούν και να διανεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες μπλούζες και μετάλλια.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  Πριν υποβάλλετε τη δήλωση συμμετοχής ΔΙΑΒΑΣΤΕ προσεκτικά τους όρους συμμετοχής σας (στην αρχική σελίδα πριν τις επιλογές σας στη δήλωση συμμετοχής) ενώ όταν την υποβάλλεται συμφωνείται με τους όρους συμμετοχής  

Το αναμνηστικό μπλουζάκι, όπως και τα μετάλλια στον τερματισμό, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και ως εκ τούτου υπάρχει περιορισμένος αριθμός τόσο στο σύνολο όσο και στα μεγέθη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την υποβολή της  δήλωσης συμμετοχής και μέχρι την ποσότητα αποθέματος.

Για τα μετάλλια, είναι αυτονόητο ότι το παραλαμβάνει κάθε δρομέας που συμμετέχει και τερματίζει.

Σε περίπτωση που έχει εξαντληθεί η ποσότητα σε μπλουζάκια και μετάλλια ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή και να τρέξουν με μπλουζάκια προηγούμενων διοργανώσεων του MaskaRun αν έχουν, διαφορετικά ό,τι αποκριάτικο έχουν διαθέσιμο.

  • Το MaskaRun είναι γιορτή. Σημασία έχει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μην χάνεται την ευκαιρία να το ζήσετε

Παραλαβή υλικού: ΜΕΤΑ από τον σχετικό έλεγχο εγγραφής η παραλαβή θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, 08:30-11:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ορχομενού.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Μπλουζάκια θα παραλαμβάνουν όσοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Υποστήριξη: Οι διοργανωτές θα προσφέρουν στον τερματισμό μπάρες δημητριακών, νερά, αναψυκτικά, φρούτα και άλλα.

Χαρακτηριστικό του Αγώνα:  Είναι μια πολύχρωμη γιορτή-περίπατος στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι πολίτες. Η συμμετοχή και ο τερματισμός είναι η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας.

  • Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
  • Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Στο Maskarun παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να διαθέσουν πρώτα-πρώτα το χαμόγελό τους και να φορέσουν, αποκριάτικες στολές, μάσκα ματιών, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

To MaskaRun ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με τις καρναβαλικές δραστηριότητες της εκάστοτε διοργανώτριας πόλης. Στον Ορχομενό, δίνει εκκίνηση στις εκδηλώσεις για το φημισμένο «Καρναβάλι Ορχομενού»!

Η τόνωση της τοπικής κοινωνίας, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις, η εξωστρέφεια, ο εθελοντισμός, η προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και μέσω όλων αυτών η προβολή του τόπου μας είναι ο στόχος του MaskaRunΔείτε αναλυτικά

 

8ο MaskaRun Ορχομενού

 Πρόγραμμα

  • Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

11:00 – 15:00 Άφιξη εθελοντών – Προετοιμασία υλικού 8ου MaskaRun 2024. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

17:00-18:00 Σύσκεψη των συνεργαζόμενων φορέων με τη συμμετοχή εθελοντών. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

  • Κυριακή 10 Μαρτίου 2024
  • Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

08:15  Άφιξη εθελοντών, ενημέρωση.

08:30-10:30 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

  • Κυριακή 10 Μαρτίου 2024
  • Κεντρική Πλατεία Ορχομενού

09:00-10:30 Διαμόρφωση χώρου στην πλατεία, μεταφορά και τοποθέτηση υλικών

10:30-11:15 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους

11:00-11:25 Προετοιμασία, προθέρμανση

11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση

11:25 Τοποθέτηση προπορευόμενων μηχανών υπόδειξης διαδρομής και πίσω από τους δρομείς (σκούπα)

11:25-11:30 Χαιρετισμοί

11:30 Εκκίνηση

Έως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμούς

 

Χάρτης Διαδρομής

Διαδρομή: Η διαδρομή του MaskaRun είναι έτσι σχεδιασμένη και  αποτελείται από δύο τμήματα ίσων αποστάσεων – 1.500μ – για τους συνοδευόμενους ανήλικους ή ενήλικες που δεν μπορούν να διανύσουν ολόκληρη τη διαδρομή.

Κεντρική πλατεία ΕΚΚΙΝΗΣΗ , Πεσόντων Μαχητών, Γυμναστηρίου, Βυζαντίου 10ης Σεπτεμβρίου (αριστερά προς Αρχαιολογικό Πάρκο), Μινύα (πλατεία Αγ Σώζοντος, αναστροφή «Φαρούκ»),  28ης Οκτωβρίου, Ησιόδου (προς Δημοτικό Πάρκινγκ), Μαυρομιχάλη, Σόλωνος, Σωκράτους (έως «κόμβος»), 28ης Οκτωβρίου (προς Ευαγγελιστή Λουκά), Κεντρική Πλατεία ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Περισσότερα   MaskaRun.gr    fb    YouTube  #MaskaRun

Σχεδιασμός και υποστήριξη

των ιστοσελίδων  quadraweb – https://quadraweb.gr/

   

 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu