17.02.2023

Πέστροφες, Φυστικοβούτυρο και ψωμί Ορχομενού στο 7ο MaskaRun. Οι υποστηρικτές

Στον τερματισμό του MaskaRun στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού οι συμμετέχοντες μετά την διαδρομή θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τοπικές λιχουδιές και να τονωθούν μετά την προσπάθεια που θα έχουν καταβάλλει διανύοντας την διαδρομή των 3 χιλιομέτρων στους δρόμους της πόλης.

Τα φιλέτα της φημισμένης πέστροφας του Ορχομενού που εκτρέφονται στα κρυστάλλινα νερά των πηγών των τριών Χαρίτων από τους σπεσιαλίστες του είδους με την μακρόχρονη εμπειρία των επιχειρήσεων:

“Υδατοκαλλιέργειες Δ. Δήμου” – Δήμου Γιώργος κ Δήμου Αγγελική

ΠΕΚΑΣΟ Πέτρος Δήμου

Θα σας τονώσουν με την αξεπέραστη και μοναδικής γεύσης φιλετάκια που θα προσφέρονται σε ψωμάκια προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων:

Παραδοσιακός φούρνος με ξύλα «της Τότας» Παναγιώτα Παναγιωτίδη

Ο φούρνος του Δημήτρη Κουρεντή

Αρτοποιείο «Άριστον» Παναγιώτης Κολομπούρδας

Ο Αχιλλέας και η Δήμητρα Γκουτζάνη έχουν την οικογενειακή επιχείρηση go nut (28ης Οκτωβρίου 128) που ασχολείται με την καλλιέργεια ξηρών καρπών, την παραγωγή και τυποποίηση βουτύρων ξηρών καρπών, θα μας δώσουν την ενέργεια με το- φυστικοβούτυρο παραγωγής τους,

συνδυασμένο σε μπουκιές προϊόντων από το παντοπωλείο της Γιούλας Ζωγράφου (28ης Οκτωβρίου και Μαυρομιχάλη, Ορχομενός). ΟΛΑ όσα θα απολαύσετε την Κυριακή 19/2 στον τερματισμό στην Κεντρική πλατεία Ορχομενού, με την απαράμιλλη φροντίδα της παρουσίασης από τη Μίνα Μαντούκα.   

Όλες οι προσφορές με την με την ευγενική χορηγία επίσης, του πολυκαταστήματος Γιώργος Τσάπρας (Λεωφ. Κηφισού, Ορχομενός) και 

Χρυσόραμα Παναγιώτης Αλεξίου (Μπουφίδου 27, Λειβαδιά)

Ο Δήμος Ορχομενού μας παρέχει το μπλουζάκι, το συλλεκτικό μετάλλιο, τα νερά, τις μπανάνες ενώ έχει μεριμνήσει για όλη την υλικοτεχνική υποδομή της διοργάνωσης διαθέτοντας όλο το δυναμικό του.

Η ιστοσελίδα asopichos.gr έχει την προβολή, την διαχείριση των συμμετοχών, την παραγωγή βίντεο, του διαφημιστικού ηχητικού και άλλων δράσεων ενώ την δημιουργία και την υποστήριξη των ιστοσελίδων asopichos.gr που μας ενημερώνει για όλα τα τοπικά και όχι μόνο νέα και της επίσημης της διοργάνωσης MaskaRun.gr έχει η quadraweb.gr (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 137, Αθήνα 171 21)  κατασκευή και υποστήριξη ιστοσελίδων, e-shop, ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, αναλύσεις για άμεση υποστήριξη, μελέτη, εγκατάσταση δικτύων και υποδομών.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τους διοργανωτές στους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του 7ου MaskaRun και  σε όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την υλοποίηση αυτής της μοναδικής εκδήλωσης στον Ορχομενό

 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu