11.02.2023

Ο δρομέας βρήκε τη μάσκα του! Πού αλλού; Στο 7ο MaskaRun Ορχομενού  

Στο MaskaRun στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαρούμενα πρόσωπα, να δώσουμε περισσότερο χρώμα, να δημιουργούμε σε κάθε διοργάνωση κάτι ξεχωριστό, κάθε φορά και μια έκπληξη.

Γιατί αυτό είναι το MaskaRun, είναι κάτι ξεχωριστό, πρωτότυπο, πολύχρωμο, με ζωντάνια και πολλούς μα πάρα  πολλούς φίλους.

Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες

Φέτος το παρακάναμε! Ξεπεράσαμε τις προσδοκίες! και το αντικείμενο του πόθου, το μετάλλιο του 6ου MaskaRun  2022, συλλεκτικό (όπως και τα προηγούμενα) έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αγαπημένης εκδήλωσης.

  • Φωτεινό, πολύχρωμο, πρωτότυπο, συλλεκτικό που ο καθένας θα το ήθελε για να εμπλουτίσει στη συλλογή του!

Στο 6ο MaskaRun 2022 το μετάλλιο που πήραν όλοι οι συμμετέχοντες ήταν η Maska, το πρώτο συνθετικό του MaskaRun .

Φέτος συμπληρώνουμε τη συλλογή! Το μετάλλιο του 7ου MaskaRun  2023 είναι ο δρομέας, το Run, το άλλο μισό του συνθετικού της διοργάνωσης MaskaRun.

Έτσι λοιπόν ο δρομέας μας βρήκε τη μάσκα του και το MaskaRun ολοκλήρωσε τη συλλογή και… συμβολικά η διοργάνωση το όνομά της!

Που αλλού; Στο MaskaRun Ορχομενού!

Το μετάλλιο

Όταν πετυχαίνεις τον στόχο σου, ζητάς ανταμοιβή. Μπορεί να είναι ηθική ή υλική. Όπως και να το κάνουμε είναι το «αντικείμενο του πόθου» και όσο μεγαλύτερη προσπάθεια καταβάλεις τόσο μεγαλώνει η αγωνία για να το κατακτήσεις.

Στον αθλητισμό το αντικείμενο του πόθου, δεν είναι άλλο από το μετάλλιο!

Να κρεμάσεις στο στήθος με περισσή περηφάνεια το αντικείμενο για το οποίο τόσα όνειρα έκανες, τόση προσπάθεια κατέβαλες και τώρα το φοράς στο στήθος σου και καμαρώνεις.

Στο MaskaRun φοράς το συλλεκτικό μετάλλιο και επιβραβεύεσαι για τη συμμετοχή σου!

Η δημιουργός

Η ιδέα μας «έπεσε» στο τραπέζι και για αρκετό καιρό η συνεργασία μας με την δημιουργό Βίκυ Μωραΐτη-Ζωγράφου της In Spira (πεσόντων Μαχητών απέναντι από το δημαρχείο Ορχομενού), η οποία υλοποίησε, την ομολογουμένως δύσκολη εφαρμογή και κατασκευή για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η δημιουργός έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το μετάλλιο του 7ου MaskaRun  Ορχομενού 2023.

Χειροποίητο εξ ολοκλήρου με ειδικό πηλό, ζωγραφισμένο στο χέρι και ψημένο στους 1300 βαθμούς με κίτρινη κορδέλα σας περιμένει στον τερματισμό την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στην Κεντρική Πλατεία του Ορχομενού να το κρεμάσετε στο στήθος σας, ανταμείβοντας την προσπάθεια και τη συμμετοχή σας σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού.

Δείτε παρακάτω διάφορες φάσεις της κατασκευής. (κλικ στις φωτογραφίες για μεγάλωμα)

Διαβάστε, Tι είναι το MaskaRun

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο των προηγούμενων διοργανώσεων (αρχείο-έτος)

Σας περιμένουμε στο 7ο MaskaRun Ορχομενού! Που αλλού! 

Πουθενά αλλού! MaskaRun Ορχομενού 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2023

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Το βίντεο-σποτ 

Περισσότερα   MaskaRun.gr    fb    YouTube   #MaskaRun

Σχεδιασμός και υποστήριξη του MaskaRun και των ιστοσελίδων quadraweb – https://quadraweb.gr/

 

 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu