04.03.2020

Οι στιγμές του 5ου MaskaRun σε VIDEO

Το 5ο MaskaRun πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2020 στον Ορχομενό και ως είθισται “ανοίγει” τις καρναβαλικές στην ιστορική πόλη της Βοιωτίας.

Φέτος ολόκληρος ο πλανήτης ζει κάτω από το φόβο εξάπλωσης του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να ληφθούν μέτρα, ανάμεσα στα οποία ήταν η ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (27/2 εκδόθηκε η απόφαση από το υπουργείο), λίγες ώρες πριν την παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό δεν ήταν δυνατόν να εξαιρεθεί και ο Ορχομενός με αποτέλεσμα η νυχτερινή παρέλαση αρχικά που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και η μεγάλη παρέλαση την Κυριακή 1 Μαρτίου να μην πραγματοποιηθούν.

Ο Ορχομενός όμως στάθηκε… τυχερός, όχι βέβαια στην έκταση του καρναβαλιού και πήρε γεύση από τη γνωστή και θεσμοθετημένη πλέον διοργάνωση, του MaskaRun, το οποίο συνδυάζει τον αθλητισμό με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Η διοργάνωση του 2020 ήταν κατά κοινή ομολογία η πιο άρτια και σε όλες τις πτυχές της ενώ οι συμμετέχοντες και με σύμμαχο τον καλό καιρό διασκέδασαν και χάρηκαν την εκδήλωση-διέξοδο από την καθημερινότητα δίνοντας χρώμα, χαρίζοντας χαμόγελα σε μια διαφορετική πόλη από την καθημερινότητα γεμίζοντας τους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι στιγμές του 5ου MaskaRun αποτυπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί ενώ όλες οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης Ε Δ Ω  καθώς και άλλα βίντεο Ε Δ Ω 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu