02.02.2017

Και με… Κύπελλο ο καλύτερος μασκαράς στο 2ο MaskaRun

Στο MaskaRun σημασία έχει η συμμετοχή, η χαρά της άθλησης, η αλλαγή στάσης ζωής και διασκέδαση σε μια γιορτή στην πόλη του Ορχομενού  για την είσοδο στο πνεύμα των αποκριών δύο (2) βδομάδες πριν το Καρναβάλι Ορχομενού, το ιστορικότερο και μεγαλύτερο Καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδος.

Στο φετινό 2ο maskaRun θα γίνει βέβαια η τυπική βράβευση με κύπελλα, όπως και πέρυσι, στους πρώτους ανά κατηγορία (κατηγορίες ανδρών, γυναικών, αγοριών και κοριτσιών) άλλα φέτος θα υπάρχει για πρώτη φορά και ένα κύπελλο «έκπληξη», το οποίο είναι το μόνο που έχει “αξία”!!!

Είναι το κύπελλο του πιο “Πρωτότυπου Μασκαρά”!!!

Όποιος βαφτεί, μασκαρευτεί, ντυθεί, βάλει την πιο όμορφη, παράξενη και περίεργη στολή και τελικά «αναδειχτεί» ως ο πιο πρωτότυπος μασκαράς που συμμετέχει στον αγώνα-περίπατο θα είναι ο νικητής, για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, του Κυπέλλου “o Πρωτότυπος Μασκαράς του MaskaRun”.

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2ο MaskaRun Ορχομενου που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου με ώρα εκκίνησης 11:00 από την πλατεία της Σκριπούς ενώ στις 10:00, στον ίδιο χώρο αρχίζει η επιβεβαίωση της συμμετοχής και η παραλαβή υλικού.

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή 

Η απήχηση είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6970833376 (κα Έφη) και με email στο info@ppso.gr
Απαραίτητα στοιχεία:
Όνομα
Επώνυμο
Πατρώνυμο
Έτος Γέννησης
Τηλέφωνο
Όλοι οι συμμετέχοντες απαιτείται να είναι μασκαρεμένοι, βαμμένοι, ντυμένοι αποκριάτικα ή τουλάχιστον να φορούν μάσκα…

ΠΡΟΣΟΧΗ Στην εκκίνηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής, για την παραλαβή δωρεάν υλικού που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση από χορηγούς.

Δείτε το βίντεο της διοργάνωσης

Το σπικάζ κάνει ο γνωστός εκφωνητής και παραγωγός  του ραδιοφώνου Πάνος Καρβούνης, το ηχητικό είναι παραγωγή του ραδιοφωνικού σταθμού City fm 92, το βίντεο είναι σύνθεση του www.maskaRun.gr και της quadraweb.gr που σχεδίασε, κατασκεύασε και υποστηρίζει το site της διοργάνωσης ευγενική προσφορά προς την διοργάνωση η οποία τους ευχαριστεί θερμά.

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu