07.02.2020

Η αφίσα του 5ου MaskaRun Ορχομενού

Ετοιμη η αφίσα για το 5ο MaskaRun Ορχομεού που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με επίκεντρο την κεντρική πλατεία της πόλης.

Επετειακό φέτος το MaskaRun αφού κλείνει 5 συνεχή χρόνια και η αφίσα άλλαξε χρώματα. Εγινε πιο φωτεινή προσεγγίζοντας στο χρώμα από το μπλουζάκι το οποίο επίσης άλλαξε φέτος και που ως γνωστό θα μοιραστεί, όπως και πολλά ακόμα, δωρεάν.

Στην αφίσα της διοργάνωσης αναφέρονται οι Συν-Διοργανωτές της εκδήλωσης, συνοπτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου ενώ αναφέρεται και το σύνθημα της φετινής κοινωνικής προσφοράς “Συμμετέχεις δωρεάν – Φέρνεις βιβλία” τα οποία θα δοθούν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού.

Εκτός από τους συνδιοργανωτές αναφέρονται όσοι στηρίζουν έμπρακτα ώστε να συνεχίζει να πραγματοποιείται αυτή η πρωτότυπη διοργάνωση που ξεκίνησε από τον Ορχομενό, εξαπλώθηκε αλλά και, σε πείσμα όσων θα ήθελαν να μην υπάρχει… θα παραμείνει στον Ορχομενό,

Αναφερόμαστε φυσικά στους χορηγούς της εκδήλωσης που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε ουσιαστικά να πραγματοποιηθεί.

Χρυσός χορηγός στο φετινό 5ο MaskaRun το SMALL Ορχομενού.

Μεγάλοι χορηγοί: INVICTUS PHARMACEUTICAL – ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΥΝΟΡΟ Καφέ

Επίσημοι ΧορηγοίΑγνιάδης Σπορ, Αλεξίου Παν ΧΡΥΣΟΡΑΜΑ, Θεοδ. Ζησιμόπουλος COPYCARE, Γιωρ. Τσάπρας ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, Γιάν. Κιαλιός EURONICS, DOLE HELLAS, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «ΝΕΦΕΛΗ» και η ιστοσελίδα www.asopichos.gr

Περισσότερες πληροφορίες: 

www.MaskaRun.gr           #MaskaRun             https://www.facebook.com/TheMaskaRun/ 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu