20.02.2020

Εργο τέχνης τo “Invictus” μετάλλιο του 5ου MaskaRun 

Στο MaskaRun δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικητές είναι όλοι, όσοι σταθούν στην εκκίνηση την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία του Ορχομενού. αλλά το… αντικείμενο της νίκης, το μετάλλιο, θα περιμένει όσους φτάσουν στον τερματισμό.

Το φετινό μετάλλιο είναι πανέμορφο, πρωτότυπο, χειροποίητο κεραμικό με πολύχρωμη κορδέλα προσφορά της Invictus Pharmaceutical SA, Κωνσταντίνος Υπερήφανος, Katalina Christache και «πλασμένο» από το εργαστήριο κεραμικής In Spira Ceramix της Βίκυς Μωραΐτη και της Celine Lefort .

Η Invictus Pharmaceutical SA έχει έδρα το Λουξεμβούργο και έκανε έναρξη των εργασιών της τον Σεπτέμβριο του 2018.

Ξεκίνησε την παραγωγή φυτικών φαρμακευτικών προϊόντων και εμπορίας εξειδικευμένων χειρουργικών εργαλείων καθώς και αναλώσιμων χειρουργικών προϊόντων.

Έχει συμμετάσχει στις δυο μεγαλύτερες παγκόσμιες φαρμακευτικές εκθέσεις σε Μαδρίτη και Ντισελντορφ. Έχει παρουσία σε 25.000 σημεία πώλησης σε Ευρώπη και Αμερική.

Καινοτομία της Invictus Pharmaceutical SA είναι η συνεχής ενημέρωση μέσω σεμιναρίων που διοργανώνει σε πολλές πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής, σε οικογενειακούς γιατρούς και σε ιατρικούς ερευνητές.

Ιδιοκτήτες της Invictus Pharmaceutical είναι ο Κωνσταντίνος Υπερήφανος και η Latalina Christache 

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu