03.02.2020

Επετειακό και πάντα Πρωτοπόρο το MaskaRun Ορχομενού

Πριν από 5 χρόνια οργανώθηκε για πρώτη φορά ένας διαφορετικός πολύχρωμος αγώνας δρόμου-περίπατος στόχος του οποίου είναι η συμμετοχή, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας. Μια πρόσκληση-πρόκληση αλλαγής τρόπου ζωής, διέξοδος από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στο MaskaRun δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Το MaskaRun κλείνει φέτος την πρώτη του πενταετία και συνεχίζει να πρωτοπορεί. Προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες τα πάντα ΔΩΡΕΑΝ! Κανένας δεν πληρώνει την συμμετοχή του ενώ αντιθέτως του παρέχονται μπλουζάκι, καπέλο, χειροποίητο μετάλλιο, σφυρίχτρα, μάσκα, χειροποίητες μπάρες δημητριακών και παραδοσιακές πίτες, νερά, μπανάνες, αναψυκτικά κ.α.

Φέτος εμπλουτίζοντας τις εκδηλώσεις στο τέλος του αγώνα θα γίνουν κληρώσεις και θα μοιραστούν πλούσια δώρα ενώ θα γίνουν και βραβεύσεις.

Γιορτάζοντας την 5ετία του MaskaRun Ορχομενού και δίνοντας το στίγμα της προσφοράς και της ανταποδοτικότητας, ακόμη μια πρωτοβουλία εξελίσσεται. Γίνεται έκκληση στους συμμετέχοντες να προσφέρουν βιβλία τα οποία θα συγκεντρωθούν την ημέρα του αγώνα και θα παραδοθούν στη Δημοτική βιβλιοθήκη για την αξιοποίηση και τον εμπλουτισμό της. 

    

Το MaskaRun είναι αγώνας δρόμου – περίπατος ισόπεδης και ασφαλτοστρωμένης απόστασης 2,5χλμ. εντός της πόλης στην οποία συμμετέχουν πολίτες κάθε ηλικίας. Συνδέεται με τις καρναβαλικές δραστηριότητες της εκάστοτε διοργανώτριας πόλης ενώ στον Ορχομενό με το φημισμένο «Καρναβάλι Ορχομενού», την εκκίνηση στο οποίο δίνει το MaskaRun.

Περισσότερες πληροφορίες: www.MaskaRun.gr – FB – #MaskaRun

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

© MaskaRun

Maskarun 2024

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu