26.01.2017

Έτοιμο το ραδιοφωνικό σποτ του 2ου MaskaRun. Ακούστε το

Με κεντρικό σύνθημα «το MaskaRun ανοίγει το δρόμο στο Καρναβάλι Ορχομενού» αλλά και αυτό των παιδιών του Πολυδύναμου Νηπιαγωγείου της πόλης «τη μάσκα φορώ και τρέχω στον Ορχομενό» κυκλοφόρησε το ραδιοφωνικό σποτ για το 2ο MaskaRun 2017 που θα γίνει στον Ορχομενό την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Το σποτ είναι παραγωγή του ραδιοφωνικού σταθμού City fm 92 το σπικάζ κάνει ο γνωστός εκφωνητής και παραγωγός  του ραδιοφώνου Πάνος Καρβούνης και είναι ευγενική προσφορά προς την διοργάνωση η οποία τον ευχαριστεί θερμά.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2ο MaskaRun Ορχομενου που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου με ώρα εκκίνησης 11:00 από την πλατεία της Σκριπούς ενώ στις 10:00, στον ίδιο χώρο αρχίζει η επιβεβαίωση της συμμετοχής και η παραλαβή υλικού.
Η απήχηση είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6970833376 (κα Έφη) και με email στο info@ppso.gr
Απαραίτητα στοιχεία:
Όνομα
Επώνυμο
Πατρώνυμο
Έτος Γέννησης
Τηλέφωνο
Όλοι οι συμμετέχοντες απαιτείται να είναι μασκαρεμένοι, βαμμένοι, ντυμένοι αποκριάτικα ή τουλάχιστον να φορούν μάσκα…

ΠΡΟΣΟΧΗ Στην εκκίνηση θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη δήλωση συμμετοχής, για την παραλαβή δωρεάν υλικού που έχει εξασφαλίσει η διοργάνωση από χορηγούς.

Φέτος θα μοιραστούν 300 μπλουζάκια και μάσκες πριν την εκκίνηση, στον τερματισμό θα δίνονται μετάλλια ενώ θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις!!!

Στόχος του MaskaRun είναι το κέφι και η διασκέδαση για την είσοδο στο κλίμα των αποκριών δύο βδομάδες ακριβώς πριν το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας που δεν είναι άλλο από το Καρναβάλι Ορχομενού.

crossmenu