17.01.2020

Άρχισαν οι εγγραφές για το 5ο MaskaRun Ορχομενού

Που αλλού… στο 5ο MaskaRun Ορχομενού,

εκεί οδηγούν οι δρόμοι στις 23 Φεβρουαρίου 2020. Στην ιστορική πόλη της Βοιωτίας όπου θα πραγματοποιηθεί για 5η χρονιά αυτός ο μοναδικός και πρωτότυπος αγώνας δρόμου που δεν έχει νικητές και ηττημένους, αρκεί να είσαι στη γραμμή εκκίνησης και… κέρδισες.

Πράγματι, αυτή είναι η νίκη, η συμμετοχή στη χαρά, στην άθληση, εκεί όπου θα συναντήσεις χαρούμενα πρόσωπα, γιορτινή ατμόσφαιρα, θετική διάθεση, μουσική, χορό, και πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή που τους προσφέρει το MaskaRun Ορχομενού.

Μια διαφορετική εικόνα θα δώσουν οι δρομείς το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στον Ορχομενό οι οποίοι θα κινηθούν σε Καρναβαλικούς ρυθμούς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι Ορχομενού την έναρξη των οποίων δίνει το 5o MaskaRun.

Πολίτες κάθε ηλικίας θα βγουν στους δρόμους της ιστορικής πόλης της Βοιωτίας δηλώνοντας παρών σε κάτι διαφορετικό όπως είναι το MaskaRun το οποίο ξεκίνησε το 2016 από τον Ορχομενό.

Οι εγγραφές 

Από την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου «άνοιξαν» οι συμμετοχές και όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να βιαστούν και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα Ε Δ Ω  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.MaskaRun.gr

  • Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα μπλουζάκια.  

Ακόμη όμως και αν εξαντληθεί το δωρεάν υλικό μπορείτε να συμμετάσχετε, δωρεάν , σύμφωνα με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με δική σας αμφίεση που θα είναι σε καρναβαλικό κλίμα. (Πληροφορίες 6934516121 και asopichos@gmail.com)

Περισσότερες πληροφορίες: www.MaskaRun.gr FB - #MaskaRun

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

© MaskaRun

Maskarun 2023

Made with ❤️by Quadraweb
crossmenu